Přítomni: Sluše MS, Okleštěk PO, Urbanová JU, Páv JP, Svoboda FS, Pokorný JP, Jandík  SJ,  Vacek MV, Ostrý MO

Omluveni: Vokrouhlík PV, Mikeš JM

Program schůze

1 – Návrh rozpočtu na rok 2021

  • Návrh rozpočtu na r. 2021, je zpracován cash-flow, PO rozešle členům VV jako přílohu ke dnešnímu zápisu.
  • Doplatek ENVOS, úkol platí dle předloženého návrhu.
  • Je třeba dohodnout s p. Končickým (fotbal Praga) počet hodin na trénování na naší umělce a jejich úhradu.
  • Čerpání splátkového kalendáře s ACS, vyrovnat do konce 1. pololetí r. 2021. Dále je nutno projednat s ACS počet nevyužívaných hodin v hale vzhledem k jejímu uzavření a zohlednění těchto hodin (FS), dále připravit na jednání počet neodtrénovaných hodin v posilovně, šatně č.1 atd. Neodtrénované hodiny zohlednit ve fakturaci od ACS.
  • Úsporná verze rozpočtu bude přílohou tohoto zápisu.

2 – Klubovní oblečení

PO představil konkurenční nabídku na oblečení od společnosti Tackle Rugby, tato nabídka byla levnější o 18 tis. Kč než nabídka od Cantenbury, avšak materiál méně kvalitní. VV potvrdil výběr dodavatele společnost Cantenbury.

3 – Rozdělení práce a úkolů ve VV RCS

Návrh na podporu sportovního manažera PO předložil pouze FS s tím, že převezme kompletní agendu umělky (zajišťování pronájmů, obsazení, rozpis hodin jednotlivým kategoriím dle požadavků trenérů , atd.) včetně technického zajištění. PO předá FS všechny  doklady k umělce.

MS předá informaci ohledně změny odpovědné osoby na P9 a pro fotbal SK Praga.

4 – Sportovní hodnocení roku 2020

Platí hodnocení uvedené v minulém zápisu ze schůze VV RCS.

5 – Výhled sportovní činnosti na r. 2021

Tréninky všech kategorií závisí na situaci s COVID-19, doposud platí zákaz dle vyhlášení Vlády ČR. Situace se neustále vyvíjí – viz. možnost vyjímky pro amatéry atd. Tréninky pro „A“ a U19, pokud nebude do pondělí 15. 2. 2021 rozhodnuto o možnostech tréninků ze strany nadřízených orgánů (vláda, ČSRU), napíše PO dotaz a žádost na ČSRU o řešení situace.

ACS na jednání předsedů nabídl možnost tréninků v hale PM.

PO podal VV informaci o současném možném postupu při trénování a zápasech za situace COVID-19 – týdenní antigenní testy (objednávky přes internet testy zdarma, příchozí bez objednání za 350,-Kč). Testování každý týden a před zápasem.

6 – Prezentace vizuální identity RCS

Proběhla on-line prezentace vybrané Jana Filipa a Dan Kupre, kterou řídil JP. VV po prezentaci a diskuzi požádal o další drobné úpravy v nabídce (barevnost, výběr písma apod.). Prezentace dalšího uchazeče bude po předložení návrhu termínu. Zajistí JP.

7 – Členské příspěvky na 2021

VV potvrdil rozhodnutí z minulé schůze o slevě 1 000 Kč na základě jednotlivých žádostí členů. Mimořádné případy (sociální atd.) se budou řešit individuálně, stejně jako v předchozích letech.

Zapsal: MV

Schválil : MS

Příští schůze VV RCS se koná 23. 2. 2021 od 16.00 na PM.

 

Máte otázku na Výkonný výbor nebo kontrolní komisi?

Pokud máte jakékoliv otázky nebo připomínky k zápisu, napište na adresu vybor@rcsparta.cz nebo nám napište do komentářů a výbor se tím bude zabývat. Při čekání na odpověď děkujeme za trpělivost.