Přítomni: Sluše MS, Okleštěk PO, Mikeš JM, Páv JP, Svoboda FS, Pokorný JP, Jandík  SJ,  Vacek MV, Vokrouhlík PV, Ostrý MO

Omluveni: Urbanová JU

Program schůze

1 – Návrh rozpočtu na rok 2021

PO seznámil VV s návrhem rozpočtu na r. 2021. Návrh je zpracován ve 2 verzích. Verze 1 vychází z rozpočtu 2020 bez úsporných opatření. Verze 2 je navržena s maximálními úsporami, vzhledem k trvajícímu stavu COVID.

VV rozhodl o schválení verze 2, s tím, že PO a JM připraví na příští VV cashflow na jednotlivá čtvrtletí.

Rozhodujících body rozpočtu:

  • zajištění všech kategorií mužstev,
  • nájem hřišt a zázemí AC Sparta,
  • náklady na provoz umělé trávy,
  • doplatek dodavatelského úvěru f. ENVOS na výstavbu umělky.

Dohoda s dodavatelem splatit do 30.6.2021 250 000 Kč a do 31.12.2021  250 000 Kč. Dále je nutné projednat s nájemcem umělky SK Praga fotbal počet hodin na trénovaní v r. 2021.

PO informoval o realizaci a čerpání splátkového kalendáře s AC Sparta za nájmy na PM. Fakturaci od ACS bude dále prověřovat PO a FS s tím, že bude jednáno o úklidu venkovních ploch na ragbyovém hřišti a okolí v naší režii. Na příští schůzi VV RCS bude předložen úsporná verze rozpočtu ke konečnému schválení PO+JM+MS.

2 – Klubovní oblečení

PO seznámil členy VV s tendrem a předvedl vzorky oblečení (dresy,trenýrky,tepláky atd.). Bylo vybráno oblečení od firmy Cantenbury (CCC), další obchodní jednání povede PO (ceník, podíl na zisku , smlouva atd.) a bude průběžně informovat VV.

Princip nákupu oblečení v klubu: Kategorie  U6 – U14 bude nakupovat oblečení (vč. dresů a trenýrek) hradí hráči (rodiče). Oblečení bude majetkem kupujícího. Kategorie U 16, U 19 a senioři řeší klub.

3 – Rozdělení práce a úkolů ve VV RCS

PO vyzval  členy VV, aby na příští schůzi připravili svoje návrhy na činnost v klubu se zaměřením na podporu sportovního manažera (marketing, sponzoring, catering, technické zajištění utkání A mužstva).

4 – Sportovní hodnocení roku 2020

PO seznámil členy VV s tím, že kromě družstva Juniorek máme obsazeny všechny kategorie.

VV se shodl na tom, že je bezpodmínečně nutné v tomto roce dát dohromady „B“ mužstvo a zajistit pro něj odpovídající soutěž, nebo jinou možnost hraní (podmínka pro udržení kádru hráčů, kteří zatím nejsou v „A“, skončili v U19 a nehráli by žádná utkání). Trenér „B“ – J. Dezort.

Kategorii žen vede jako trenér Z. Albrecht. Po uzavření pracovního poměru s trenérem „A“ O.Kutil, je třeba zachovat kontinuitu jak u „A“, tak i spolupráci s U16 a U19, která se slibně rozběhla.

Hlavní trenér „A“ je Petr Okleštěk, trenérem útoku je P. Vokrouhlík a roje E. Calderoni. Kapitán A mužstva J. Páv a P. Vokrouhlík upozornil na nutnost znovu motivovat hráče k tréninkům a hernímu projevu na hřišti při zápasech. Omezení tréninků, zastavení soutěže se projevuje snížením zájmu hráčů a malým počtem hráčů na povolených tréninkových hodinách. Realizační tým posoudí možnost hráčské schůzky na toto téma.

VV zatím pozastavil jednání o profesionálních smlouvách s hráči (viz. nároďák), dokud se nevyjasní situace v rámci ČSRU a u dalších klubů. Realizační tým dodržuje do další oficiální změny podmínky  usnesení vlády o trénovaní amatérských sportovců 1+1 (viz. legislativní komise ČSRU) v závislosti na stupni COVID 19. Zatím stále stupeň 5!!!

Školení trenérů – Dan Beneš, máme 8 přihlášených trenérů pro třídu „B“Cena za školení – 3 800 Kč, z toho 2 800 Kč uhradí klub a 1 000 Kč trenér. Úhrada bude provedena klubem do konce ledna t.r. Podíl trenérů (podmínka úhrady je absolvování celého kurzu!) bude vyrovnám v trenérských odměnách 2021. PV upozornil na to, že u kategorií U14, 16 a U19 je nedostatek trenérů útočníků. PO osloví trenéry na vytipování možných bývalých hráčů.

5 – Výhled sportovní činnosti na r. 2021

Do doby rozhodnutí ČSRU o ohledně tréninkových možností v závislosti na vývoji situace s COVID 19 a dále o spuštění soutěží, jsou tréninky individuální. Trenéři se budou věnovat doplnění vzdělávání, zejména školení.

6 – Prezentace vizuální identity RCS

JP  prezentoval zaslané nabídky – celkem 5 z  obdržených. VV vybral na základě prezentace, diskuse a vyhodnocení pořadí všemi členy VV dvě nabídky od J. Filipa a D. Kupra a Dipozitiv do závěrečného výběru. JP bude dále jednat o doplnění nabídky včetně úpravy barevnosti do konečného výběru zhotovitele vč. obchodních podmínek a smlouvy a předloží na VV.

7 – Úprava členských příspěvků 2021

VV schválil, vzhledem k probíhající pandemii a omezení sportovní činnosti, možnost snížení členského příspěvku 2021 o 1 000,- Kč a to na základě žádosti člena.

Zapsal: MV

Schválil : MS

Příští schůze VV RCS se koná 9. 2. 2021 od 16.00 v klubovně na PM.

 

Máte otázku na Výkonný výbor nebo kontrolní komisi?

Pokud máte jakékoliv otázky nebo připomínky k zápisu, napište na adresu vybor@rcsparta.cz nebo nám napište do komentářů a výbor se tím bude zabývat. Při čekání na odpověď děkujeme za trpělivost.