Přítomni: VV – Sluše MS, Okleštěk PO, Páv JP, Pokorný JP, Ostrý MO, Mikeš JM; KK – Urbanová JU, Vokrouhlík PV, Svoboda FS

Omluveni: Jandík  SJ

Host: Vacek MV

Program schůze

1 – Tréninky

  • Byly zahájeny tréninky mužů , U19 a žen na umělce v omezeném režimu dle daných podmínek a dále probíhá testování před tréninky na PM.

  • Dle nových pravidel je možno zahájit tréninky mládeže dle vzorce 6 skupin po 2 sportovcích, rozestup 10 m. PO informoval trenéry mládeže o této možnosti pro U8, U10, U14 a U16.Od tohoto týdne přejdou muži, U19 a ženy na trénink na trávě hřiště ragby. PO zajistí rozpis tréninkových hodin pro všechny kategorie, aby se jím mohli řídit a zároveň byl zajištěn prostor na AC Sparta.

2 – Výběrové řízení nové identity RCS

Smlouva k vizuální identitě klubu s dodavatelem DUO (Filip, Kupr) je po doplnění detailů připravena k podpisu. Vizualizace v klubu a veřejnosti, termín změny bude určen do příští schůze VV na PM (předběžně 18. 5 .21). Předpoklad do termínu zahájení nové sezony „A“ – 15.8.2021. Následně PO zajistí prezentaci nových dresů logem od vybraného dodavatele Cantenburry.

3 – Systém evidence a řízení a správy RCS

Zprávu podal JP, upřesnění dle požadavků RCS probíhá. Evidence členů, soupisky dle družstev – zavedení od podzimní sezony 2021 (15. 8. 21). První fáze do 31. 5. 21, bude připravena smlouva s dodavatelem za roční poplatek. Návrh smlouvy bude předložen VV ke schválení.

4 – Různé

  • ENVOS úhrada zbývající části dodavatelské úvěru za práce na umělce. MS projednal a podepsal uznání závazku za tyto práce s tím, že RCS připraví nový splátkový kalendář. VV na návrh MS odsouhlasil splátku 250 tis.Kč do 30.4.2021 a dalších 250 tis. Kč do konce roku. MS projedná s věřitelem ENVOS.
  • PO podal informaci o rozpočtu na r. 2021, je zpracována poslední verze 3,5 mil Kč. Je bezpodmínečně nutné zajistit další sponzory pro zajištění této částky, která limituje chod klubu. PO zašle návrh rozpočtu členům VV k připomínkám. Termín 30.4.2021.
  • PO připravil s DB návrh plánu rozvoje RC Sparta na roky 2021-2022. Návrh pošle 3.5.21 členům VV k připomínkám a bude zařazen do programu příští schůze VV.

Schválil : MS

Příští jednání on-line se koná v úterý 4. 5. 2021 od 17,00 hodin.

Máte otázku na Výkonný výbor nebo kontrolní komisi?

Pokud máte jakékoliv otázky nebo připomínky k zápisu, napište na adresu vybor@rcsparta.cz nebo nám napište do komentářů a výbor se tím bude zabývat. Při čekání na odpověď děkujeme za trpělivost.