Přítomni: VV – Sluše MS, Okleštěk PO, Páv JP, Pokorný JP, Jandík  SJ, KK – Urbanová JU, Svoboda FS

Omluveni: Vokrouhlík PV, Ostrý MO, Mikeš JM

Host: Dan Beneš, Vacek MV

Program schůze

1 – Tréninky

  • PO informoval VV o tom, že tréninky nadále probíhají v omezeném režimu dle daných podmínek. Probíhá testování na PM. Seznamy testovaných jsou k dispozici pro kontrolu v kanceláři klubu u PO. Odběry a testy jsou pro hráče RCS i nadále zdarma, RCS bude dále dodržovat pokyny ČSRU ohledně tréninků stejně jako nařízení vlády ohledně COVID 19.
  • JU informovala členy VV, že ženy zahájily tréninky na umělce v pátek 19. 3. 2021 (včetně testů v testovacím středisku).
  • V případě jakýkoliv změn bude VV a trenéři mládeže informováni.

2 – Výběrové řízení nové identity RCS

Platí závěr výběrového řízení z 23. 3. 21 o vítězství společnosti DUO (Filip, Kupr). JP zaslal návrh smlouvy od dodavatele, bylo dohodnuto její doplnění a konečnou verzi do 30. 4. 2021. Poté bude předložena VV k odsouhlasení. Připomínky k návrhu smlouvy zasílat do do 20. 4. 21.

Na základě uveřejnění zápisu schůze VV k tomuto bodu vznikla velká reakce členů klubu resp. trenérů mládeže. JP připraví další informační materiál, s vysvětlení potřeby modernizovat identitu klubu na současné podmínky. K materiálu dodavatele bude možnost ještě odborné i veřejné diskuze.

3 – Systém evidence a řízení a správy RCS

JP vysvětlil VV, že z důvodů časových nebyl zpracován návrh konečného rozhodnutí a ukončení výběru včetně informačního materiálu nutno posunout do 30. 4. 21. Stále platí že, do finále byly vybrány společnosti Esports KIS a Sportlyzer. Pro možnost zvážení vítěze bude doplněno o cenu obou systému, tak, aby VV mohl vyhodnotit a rozhodnout se kterým z uchazečů bude uzavřena smlouva.

4 – Různé

  • VV RCS potvrdil své dřívější rozhodnutí o snížení příspěvků klubu o 1 000 Kč na základě žádosti. Další snížení příspěvků bude řešeno individuálně na základě žádosti a projednání ve VV RCS. Požadavky na slevu příspěvků musí být předloženy do konce měsíce března 2021. Na pozdější požadavky nebude brán zřetel.

  • VV projednal návrh kandidátů z řad členů RCS do TKM ČSRU, byl vybrán M.Švíř. Kandidaturu projednal a zaslal na ČSRU MS.

  • VV pověřil MS k jednání s AC Sparta ve věci postavení buňkové půjčovny a opravny kol na pozemku pronajatém RCS bez vědomí RCS s ředitelem AC Mikulkou a případně na schůzi představenstva. Na pondělní radě předsedů ACS , zatím nebude předloženo. Bylo projednáno s ředitelem Mikulkou. Bude uskutečněno společné jednání s AC+RCS+Hadáček+provozovatel servisu kol, kde budou dohodnuty provozní podmínky obou uživatelů a RCS. Zajistí MS.

  • MS informoval VV o možnosti znovuotevření jednání o výstavbě ragbyového stadionu na PM (viz. schválené územní řízení). MS projedná s ředitelem AC, GP arch. Zemanem a MČ P9. Zahájeno, probíhá.
  • VV pověřil MS k jednání s ENVOSEM ohledně úhrady doplatku za práce na umělce RCS. Uznání závazku ENVOSU, eventuelně nový splátkový kalendář. Proběhlo osobní jednání, bylo podepsáno uznání závazku a dohodnut termín předložení nového splátkového kalendáře do 30. 4. 21. Zajistí MS, JM, PO.
  • Na příštím výboru bude projednáván upravený plán rozpočtu na r. 2021 jak jej předložil PO.

Zapsal: MV

Schválil : MS

Příští jednání on-line se koná v úterý 20. 4. 2021 od 17,00 hodin.

Máte otázku na Výkonný výbor nebo kontrolní komisi?

Pokud máte jakékoliv otázky nebo připomínky k zápisu, napište na adresu vybor@rcsparta.cz nebo nám napište do komentářů a výbor se tím bude zabývat. Při čekání na odpověď děkujeme za trpělivost.