Přítomni: VV – Sluše MS, Okleštěk PO, Páv JP, Pokorný JP, Jandík  SJ, Ostrý MO, Mikeš JM, KK – Urbanová JU, Svoboda FS

Omluveni: Vokrouhlík PV

Host: Dan Beneš, Vacek MV

Program schůze

1 – Tréninky muži + U19

  • 1. Tréninky, byly zahájeny tréninky mužů, U19 a žen na umělce RCS. PO informoval VV o tom, že tréninků se zúčastňuje okolo 22 hráčů, začal rovněž trénovat Vachtang Palioladze (Vata). Všichni hráči se sami nahlašují na testy 2x týdně před tréninkem v testovacím středisku na PM.
  • Seznamy testovaných jsou k dispozici pro kontrolu v kanceláři klubu u PO. Odběry a testy jsou pro hráče RCS zdarma, RCS dále dodržuje pokyny ČSRU ohledně tréninků stejně jako nařízení vlády ohledně COVID 19.
  • Tréninky RCS jsou nahlášeny na OHS P-9, policii ČR a rovněž na městské části P-9 .
  • VV RCS tento postup a podmínky pro tréninky schválil.

2 – Výběrové řízení nové identity RCS

Ze zúčastněných uchazečů byly vybrány ve finále společnosti DUO (Filip, Kupr) a DIPOZITIV. Dále proběhlo online hlasování o vítězi výběrového řízení. Po sčítání byly tyto výsledky: 4 hlasy společnost DUO a 2 hlasy společnost DIPOZITIV. VV RCS vyhlásil za vítěze společnost DUO s tím, že s ní bude nejdříve uzavřena smlouva. Návrh smlouvy zpracuje JP tak, aby v pátek před schůzí byla k dispozici VV ke kontrole a připomínkám. Poté bude předložena VV k odsouhlasení. Připomínky k návrhu smlouvy zasílat do 2. 4. 2021.

3 – Systém evidence a řízení a správy RCS

JP zaslal členům VV RCS tabulku s přehledem zúčastněných uchazečů a jejich návrhy řešení. Na schůzi VV pak podal výklad k vybraným dvěma uchazečům pro lepší možnost pochopení systému a jeho rozvoje. Ve finále byly vybrány společnosti Esports KIS a Sportlyzer. Pro možnost zvážení vítěze bude doplněno o cenu obou systému, tak, aby VV mohl na příští schůzi vyhodnotit a rozhodnout se kterým z uchazečů bude uzavřena smlouva.

4 – Různé

  • VV RCS potvrdil své dřívější rozhodnutí o snížení příspěvků klubu o 1 000 Kč na základě žádosti. Další snížení příspěvků bude řešeno individuálně na základě žádosti a projednání ve VV RCS. Požadavky na slevu příspěvků musí být předloženy do konce měsíce března 2021.Na pozdější požadavky nebude brán zřetel.
  • VV projednal návrh kandidátů z řad členů RCS do TKM ČSRU, byl vybrán M.Švíř. Kandidaturu projedná PO a pokud s ní bude M. Švíř souhlasit, bude kandidatura odeslána na ČSRU.
  • JU informovala členy VV, že ženy zahájily tréninky na umělce v pátek 19.3.2021 (včetně testů v testovacím středisku).
  • Dále byly provedeny opravy branek na umělce, VV vyslovil pochvalu FS za organizaci těchto prací.
  • Sklad materiálu na umělce, probíhá zajištění materiálu tak, aby ve třináctém týdnu mohly být práce realizovány.
  • VV pověřil MS k jednání s AC Sparta ve věci postavení buňkové půjčovny a opravny kol na pozemku pronajatém RCS bez vědomí RCS s ředitelem AC Mikulkou a případně na schůzi představenstva. Na pondělní radě předsedů ACS, zatím nebude předloženo.
  • MS informoval VV o možnosti znovuotevření jednání o výstavbě ragbyového stadionu na PM (viz. schválené územní řízení). MS projedná s ředitelem AC, GP arch. Zemanem a MČ P9.
  • VV pověřil MS k jednání s ENVOSEM ohledně úhrady doplatku za práce na umělce RCS. Uznání závazku ENVOSU, eventuelně nový splátkový kalendář.
  • PO informoval VV o možnosti zajištění kamery na stream zápasů z utkání mužů, informaci o cenových podmínkách předá PO členům VV. Vše závisí na zahájení a rozlosování soutěží od ČSRU.
  • Letní soustředění U16 a U19, žádost o příspěvek VV vzhledem k situaci s Covid 19 zatím neodsouhlasil.
  • Na příštím výboru bude projednáván plán rozpočtu na r. 2021 jak jej předložil PO.

Zapsal: MV

Schválil : MS

Příští jednání on-line se koná v úterý 6. 4. 2021 od 17,00 hodin.

Máte otázku na Výkonný výbor nebo kontrolní komisi?

Pokud máte jakékoliv otázky nebo připomínky k zápisu, napište na adresu vybor@rcsparta.cz nebo nám napište do komentářů a výbor se tím bude zabývat. Při čekání na odpověď děkujeme za trpělivost.