V sezóně 24/25 jsme prodloužili spolupráci s juniory pražského Olympu a přizvali na hostování i hráče Úžic a Jablonce. Toto spojení nám umožnilo po společném soustředění v Nýrsku na konci srpna pro podzimní část vytvořit dva týmy do dvou soutěží. Průběžný report sepsal Viktor Novák.

16.9.2024

Celý týden připravujeme oba týmy na dvojzápas s Přeloučí (modrý tým) a Říčany (červený tým).Bohužel vinnou počasí se oba zápasy odložily. Na tréninky chodí 28-35 hráčů i když na papíře nás je 45! Některým hráčům nelze upřít snaha, chuť bohužel někteří chodí spíše do kroužku.
Dali jsme si výkonostní cíl postoupit mezi 4 nejlepší mužstva což bez 100% docházky a zápalu pro trénink posléze pro hru bude složité.

23.9.2024

O víkendu jsme hráli s naším B týmem U18 se soupeřem z Přelouče. Soupeř nás moc neprověřil vyhráli jsme 72-5. Negativum je, že jsme kvůli zlomenině lýtkové kosti přišli o hráče druhé řady Davida Marka kterému přejeme brzké uzdravení. Jinak se připravujeme poctivě a snažíme se zdokonalovat

30.9.2024

O víkendu jsme odehráli 2 utkání. B tým s Ammorem 61-7, A tým s Brno Bystrc 29-12
Někteří hráči příjemně překvapili musím vyzdvihnout hráče B týmu Patrika Janču hráče 2 řady.
Bojoval, položil, celkově se snažil a snad bude pokračovat v tomto duchu a dá zapomenout řečem, že je jen do počtu!!!
A tým vstoupil do zápasu nervózně. Opět se projevila naše slabina taháme vše rojem nevyužíváme celou šíři hřiště a když uż balón jde do útoku nedotáhneme akci k bodům. Kopáč neměl svůj den a také si musí uvědomit, že když něco nejde může to zkusit jiný hráč. Trenéři sice vidí situaci, ale rozhodovat o tom v kategorii U 19 už musí hráči, zejména kapitán.

7.10.2024

Hráli jsme v neděli A tým U19 na Tatře. Tatra je suveréně nejsilnější soupeř v naší kategorii. Kluci bojovali za Spartičku, nedali rudé dresy zadarmo. Sice prohráli 31-14 ,ale s čistým svědomím mohu říct, že jsme odcházeli s hlavou nahoře. Budeme pokračovat, makat, bojovat a trénovat. Je vidět, že cesta kterou jsme jako tým nastavili je správná