Přípravy na novou sezónu dál pokračují, přesto je pořád patrné, že tu máme prázdniny. Tento sparťanský týdeník tedy bude spíše telegrafický. Muže čeká tento týden první zápas po covidové pauze. V sobotu 28. 8. se od 14 hodin utkají v Přelouči s Přeloučí. Ženy pak v neděli 29. 8. čeká první sedmičkový turnaj, také v Přelouči.

Mládežnické kategorie se soustředí – U8 a U10 jsou společně na deštivé Blatnici (rozuměj „počasí ideál, zatím beze ztrát“, jak psal Petr Štěpánek). Ale podle všeho se to dá vydržet a houby rostou. Na Facebooku kategorie najdete další fotografie.

Kategorie U14 a U12 se minulý týden vydali na soustředění do hornickho pensionu Bohutín (asi příprava na zápasy s Havířovem). Přikládáme pár fotek.

Kategorie U16 a U19 se ve středu 25. 8. vydali na soustředění na Šumavě. Co se týká kategorie U16, celá příprava směřuje k prvnímu soutěžnímu utkání, které by se mělo odehrát 11. 9. – rozlosování ale zatím neznáme.

Držíme palce všem, ať už zápasí se soupeři, s kamarády na hřišti v Nýrsku nebo v blatnickém lese sami se sebou. 💪

A nakonec drobná žádost – hledáme někoho, kdo by nám pomohl s editací webu. Delší dobu víme, že to není to pravé. Proto se obracíme na vás – členy klubu, rodiče, fanoušky, partnery – pomozte nám najít někoho, kdo by mohl náš web oživit. Obsahu máme dost, připravujeme nový web a technicky to není nic náročného (pokud umíte odeslat e-mail, zvládnete i článek na webu). Pokud máte zájem nebo o někom víte, napište mi, prosím, na honza.pav@rcsparta.cz.

Díky, Honza Páv

Odebírejte novinky ze Sparty!